Néhány SEO tipp betartásával te is nagyobb eredményt érhetsz el a havidíjas keresőoptimalizálás során. Ebben a bejegyzésben kiválogattuk a leghasznosabbakat a különféle SEO tippek közül.

Általános tippek

1. Optimalizáld és tömörítsd a képeid, így a weboldalad gyorsabban betöltődik. Ezekhez használj olyan ingyenes szoftverek, mint például a TinyPNG, az ImageOptim vagy a Kraken.

2. Teszteld a tárhelyeket, hogy melyeken töltődik be a leggyorsabban a weboldalad. Általában elmondható, hogy minél olcsóbb egy tárhely, annál rosszabbul teljesít. Egy osztott tárhely mindig gyengébb egy VPS-nél vagy saját szervernél. Találd meg az egyensúlyt az ár és a teljesítmény között!

3. Töltsd ki a meta leírást is! Bár közvetlen SEO előnye nincs, a hatásos leírásra sokkal többen kattintanak a Google kereső találati listáin. Ennek viszont már lesz hatása a keresőoptimalizálási munkádra. Tartsd a meta description hosszát 117 karakter alatt, így a mobiltelefonról internetező felhasználók is látni fogják a teljes leírást!

SEO tippek jelölésére szolgáló ív

Szövegírási SEO tippek

4. Írj kattintásra ösztönző címeket, és a tartalom elkészítése előtt nézz körül a konkurenseknél is. A SEO szövegírás arról is szól, hogy okosan használd fel a rendelkezésedre álló erőforrásokat. Használj kulcsszavakat, ahol lehet, és ahol értelme van. Keress rá a cikk témájára a Google-ben, nézd meg a top találatokat, és látni fogod, hogy mivel lehet jó eredményeket elérni!

5. Légy tisztában azzal, pontosan mi a kulcsszavak jelentése, és szorosan kapcsolódó tartalmakat készíts. Ha csak beleírsz néhány kifejezést a szövegbe, attól még nem fog működni a havidíjas SEO terved.

6. Optimalizáld a tartalmad a long tail kulcsszavak szerint is. Keresd meg ezeket a kifejezéseket a kulcsszókutatás alatt, és írd bele őket a bejegyzésbe a szövegírás során. Az LSI kulcsszavak felkutatása is könnyű, hiszen számos ingyenes SEO szoftver képes a TD-IF kutatásra. Ilyen SEO eszköz például a SEO PowerSuite.

7. Tartsd fejben a célt a tartalomírás során. A tartalommarketing az összes SEO tippek témájú cikkben megemlítésre kerül, de csak akkor működik jól, ha tényleg a lényegre fókuszálsz. A mondandóddal vezesd a látogatót a helyes irányba, és használj fel minden elérhető eszközt a sikerhez. Néha a legfurcsább megoldások hozzák a legnagyobb eredményt! Természetesen ne feledkezz meg arról sem, hogy a prémium linképítés is mennyire fontos!

Categories:

Tags:

No responses yet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük